top of page

 

 

BOEKJES BESTELLEN

  

Vanaf maart 2023 is Meijendel bloeit beschikbaar! Het derde deel in een reeks van boekjes over de duinen van Den Haag en directe omgeving. Dit keer ligt de focus op de bloei van bijzondere en zeldzame plantensoorten in Meijendel. Meijendel bloeit is een persoonlijke en kleurrijke impressie van verschillende deelgebieden en haar bloeiers in kaart gebracht aan de hand van foto’s, illustraties en een beeldend verhaal. Het boekje kost €19,95 en u kunt het bestellen via info.bloeiendwestduinpark@gmail.com. U kunt daar ook terecht voor meer informatie. 

In de winkel is Meijendel bloeit te verkrijgen bij Primera (Gentsestraat), Carla's (Savornin Lohmanplein) en Kaatje aan de Rein (Goudsbloemlaan)!

 

VOOR DE BOEKJES BLOEIEND WESTDUINPARK EN DUINBEESTJES (TOT DE VOORRAAD STREKT !) ZIE HIERBENEDEN.

 

Boek_BloeiendWestduinpark_Cover.jpg

Het boekje Bloeiend Westduinpark laat u op een toegankelijke manier kennis maken met de wilde planten die er groeien en bloeien. Aan de hand van foto’s en een beeldend verhaal volgt u de bloeicyclus van dit prachtige Haagse park gedurende het hele jaar. Het boekje kost

€ 19,95 en u kunt het bestellen via info.bloeiendwestduinpark @gmail.com. U kunt daar ook terecht voor meer informatie. In de winkel is Bloeiend Westuinpark te verkrijgen bij Carla's (Savornin Lohmanplein) en Kaatje aan de Rein (Goudsbloemlaan)!  

Duinbeestjes geeft u een persoonlijke en zeer kleurrijke impressie van het leven in het Haagse duin. Het boekje kost

€ 19,95 en u kunt het bestellen via info.bloeiendwestduinpark @gmail.com. U kunt daar ook terecht voor meer informatie. In de winkel is Duinbeestjes te verkrijgen bij Carla's (Savornin Lohmanplein) en Kaatje aan de Rein (Goudsbloemlaan)!

 

Duinbeestjes is het vervolg op het succesvolle Bloeiend Westduinpark en gaat over beestjes die leven in de duingebieden Meijendel, Westduinpark en Solleveld. De focus ligt met name op insecten als vlinders, libellen, sprinkhanen en zweefvliegen. U maakt kennis met een wonderlijke wereld van nimfen, imago’s, uitsluipen en paringswielen! Niet helemaal buiten beeld blijven amfibieën, reptielen en weekdieren. En omdat ze zo karakteristiek zijn voor de gebieden heb ik ook enkele vogels en zoogdieren opgenomen.

 

bottom of page